Nieuwe praktijk 30/9/2019

Nieuwe praktijk vanaf september 2019 te Koning Albertstraat 126, 2381 Weelde

Vanaf 30 september 2019 zal Move U verhuisd zijn naar een nieuwe locatie te Koning Albertstraat 126, 2381 Weelde. De praktijk is vanaf dan te vinden naast parochiezaal Sint-Michiel, schuin tegenover café ‘t Vervolg. Er werd een samenwerking aangegaan met Tom Caethoven en Hanne Van Loon. Vanaf september 2019 zal u dus in onze gloednieuwe praktijk terecht kunnen bij 3 kinesitherapeuten: Tom Caethoven, Hanne Van Loon en Mathias Van Den Broeck. Er werd gekozen voor een centrale ligging in de dorpskern van Weelde en is dus zeer gemakkelijk te bereiken voor patiënten afkomstig van gans Groot-Ravels.

De nieuwe praktijk beschikt onder andere over meerdere behandelruimtes, een zeer grote oefenzaal en nog een extra kleinere oefenzaal. Deze praktijk van 300 m² biedt ons de mogelijkheid om aan de meest moderne vorm van kinesitherapie te kunnen doen. De combinatie van manuele therapie en oefentherapie kan in deze praktijk volledig tot zijn recht komen gezien de grootte en de gekozen materialen. Er werd gekozen voor de meest moderne, hoogst kwalitatieve apparatuur om de patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Zoals reeds bij Move U te Dreef 7 (2381 Weelde) het geval is, zal de nieuwe praktijk ook beschikken over een Shockwave toestel en de ultra moderne Tecar therapie. Algemene kinesitherapie, sportkinesitherapie of (sport-)revalidatie, al deze therapieën zal u vanaf september 2019 kunnen volgen te Koning Albertstraat 126, 2381 Weelde.

Een exact openingsmoment zal u enkele weken op voorhand gemeld worden, maar tot dan kan u dus nog gewoon te Dreef 7 terecht voor uw kinesitherapeutische behandeling.