Golf screening

Golf screening:

Mathias is eveneens TPI certified.
Hij heeft zijn examen succesvol beëindigd en is dan ook capabel om uw golfswing te analyseren naar efficiëntie. Hij is in staat om uw volledige swing te analyseren, de fouten hieruit te filteren en te koppelen aan mogelijke fysieke problemen die blijken uit een uitgebreide screening. Zo is hij in staat om uw lichaam bij te sturen om uw golfswing efficiënter te maken, om uw blessure risico te verminderen en om klachten die u ervaart tijdens het golfen nog gerichter te behandelen. Hij is gecertificieerd op TPI level 1, medical level 2, fitness level 2 en golf coaching level 2. De aangeleerde kennis past hij dan ook toe in de praktijk. Dit om enerzijds preventief te kunnen werken, en anderzijds om golfers optimaal te kunnen revalideren naar sporthervatting toe. Deze skills zal hij kunnen combineren met zijn kinesitherapeutische en osteopathische technieken om zo snel mogelijk tot een goed resultaat komen . Zo wordt u nog beter in uw sport en kan u blessures de kop indrukken.

Er worden tevens enkele drills aangeleerd om uw swing fouten te corrigeren als uw fysieke conditie hier klaar voor is. Dit wordt verder gecommuniceerd met uw pro zodat hij vandaar de draad kan oppikken om u verder te begeleiden op technisch gebied.
Als u interesse hebt om uzelf te laten screenen, hou dan zeker onze sociale media in het oog! Meer info kan u hier vinden.

Een volledige analyse neemt zo’n 90 tot 120 minuten in beslag en bedraagt € 120,00. Hierin zitten ook thuisoefeningen inbegrepen, waarvan u nadien ook video’s ter beschikking krijgt.

https://www.mytpi.com/experts/Mathias.vdb

Golf screening naar fysieke beperkingen en swing analyse om uw golfswing efficiënter te maken en uw blessure risico te verlagen. Presteer beter op korte en lange termijn.